28/6/11

Clam chowder and Avril Lavigne



Avril Lavigne bikini looks great on a yacht






In his recent vacation, the Canadian singer Avril Lavigne wore bikini walking on a huge luxury yacht to enjoy the sun and the beaches of Saint Tropez in France, where he showed he has a very good figure


Clam chowder




ingredients:
1 tablespoon butter
½ large onion, finely chopped
1 carrot, julienned
¼ red pepper, finely chopped
¼ green pepper, diced
1 potato, cut into small cubes
1 tablespoon flour
2 cups milk
1.5 kg of clams on the half shell, steamed open, extract their meat.
Salt and pepper to taste
Parsley, finely chopped

procedure:
Melt butter and lightly fry the onion. Add one by one carrot, peppers and potatoes, seasoning.Cook for several minutes. Add flour, diluted with some water. Incorporate the milk, let thicken, stirring constantly. Add the clams. Cook for 10 minutes, remove, serve and garnish with parsley.


Avril Lavigne luce increíble bikini en yate

En sus recientes vacaciones, la cantante canadiense Avril Lavigne lució tremendo bikini paseando en un lujoso yate para disfrutar del sol y las playas de Sain Tropez en Francia, donde demostró que tiene una muy buena figura


Crema de almejas

Ingredientes:
1 cucharadas de mantequilla
½ cebolla grande, picada finamente
1 zanahoria en juliana
¼ pimiento rojo, picado finamente
¼ pimiento verde cortado en cubos
1 papa cortada en cubos pequeños
1 cucharadas de harina
2 tazas de leche
1.5 Kg. de almejas en su concha, abiertas al vapor, sacarles la carne.
Sal y pimienta, al gusto
Perejil, picado finamente

Procedimiento:
Fundir la mantequilla y freír ligeramente la cebolla. Agregar, uno a uno la zanahoria, los pimientos y la papa, sazonar. Cocinar por unos minutos. Añadir la harina, previamente diluida en un poco de agua. Incorporar la leche, dejar espesar, sin dejar de remover. Agregar las almejas. Cocinar por 10 minutos, retirar, servir y decorar con perejil.

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